Lån til køb af brugt eller ny

Campingvogn / Autocamper

Se hvor let og billigt det er at låne til køb af brugt eller ny campingvogn/ autocamper. Renten er historisk lav ved køb lige nu. Det gør det nemt at få sin drømmevogn.

Billig finansiering

 

Vi kan finansiere din drømmevogn med en lav rentesats. 

Med en variabel rentesats på kun 1,99% og fast rente på 2,49% samt en udbetaling på 20%  - bliver det ikke billigere. Så kom ind og hør meget mere, og lad os hjælpe med finansieringen.

Du har måske 25.000 kroner til køb af campingvogn og leder efter en ældre vogn eller måske et afhentningstilbud, hvor der kan være defekter eller mangler.

I stedet for kunne du bruge  25.000 kroner til udbetaling i en ny vogn eller en perfekt brugt vogn - mange af de brugte vogne leveres med fortelt og andet udstyr - og helt sikkert fugtfri og gastestet og synet - lige klar til at køre sikkert på camping. Og i Svendborg Camping Center kan du ansøge om lån uden budgetskema og lange forklaringer, når du køber en brugt eller ny vogn hos os.

Vi arbejder sammen med superprofessionelle finansieringsselskaber, der giver svar på ansøgning indenfor 10 minutter.

De tager pant i vognen som sikkerhed. Derfor den lave rente.

Eksempel 1: Du finder en vogn til 100.000 kroner med det hele og skal låne 75.000. Lånet sætter til en løbetid på f.eks. 9 år og du skal betale en månedlig ydelse (rente og afdrag) på lige knap 1.000 kroner.

Hvis du undervejs har lyst til at indbetale mere, koster det ikke gebyrer eller andet at indbetale ekstra.

Eksempel 2: Du kan låne rentefrit op til 40.000 kroner 

​Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 23 mdr., er den månedlige ydelse 1.946 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid. ÅOP er 12,1%, og de samlede kreditomkostninger er 4.758 kr. Det samlede beløb du skal betale er 44.758 kr.​

Eksempel 3: En tredje mulighed er at låne op til 100.000 uden udbetaling til køb af campingvogn, udstyr etc.

Låner du f.eks. 50.000, koster det ca. 1.300 kroner om måneden over 5 år. Incl. alle omkostninger

Der er rigtig mange muligheder for finansiering, så kom ind til os og lad os beregne et helt konkret tilbud på det du ønsker at købe