Der er et Kampa fortelt til alle

En af nyhederne Kampa lancerer i 2019 er Club Air Pro​.                  

Et helt nyt dansk design af et oppusteligt fortelt, der let og ubesværet kombinerer form og funktion. Velkendt klassisk stil, stiv konstruktion og en smuk front der kendetegner Club. Fås i størrelserne 330, 390 og 450. Dybde 275 .     Pris str. 330  Kr. 11.198.-

FORTELT TIL CAMPINGVOGN

Air Break Pro er verdens første oppustelige læsejl. Bare pløk det fast og pump - det har aldrig været nemmere at sætte et læsejl op.

Læsejlet kan bruges fritstående eller forbindes til fronten af forteltet og dermed skabe et lukket område. Fås i udgaver med 3 eller 5 paneler.

3 paneler:  Højde 140 CM Længde 620 CM   Kr. 2.998.-    5 paneler:   Højde 140 CM Længde 840 CM   Kr. 3.798.-

Kom ind i butikken for mere info, og få meget mere at vide om Kampa's store flotte program.  

Når man tager på camping i Danmark, selv midt i højsommeren, kan man ikke altid stole på, at der er høj sol, ingen blæst og temperaturer over 25 grader. Med et fortelt kan du danne rammerne om udendørshygge på campingferien uanset vejr! De famøse danske sommerbyger kommer ofte ubelejligt, og kan få hele familien til at søge indenfor midt i aftensmaden. Med et fortelt kan I stadig nyde aftensmaden, et spil kort eller en kold cola udendørs, mens I sidder i læ for både regn og blæst.

ET FORTELT TIL ALLE TYPER BEHOV   

NYHED 2020   Isabella's eget nye lufttelt             

AIR CIRRUS NORTH

400

Isabella Air Cirrus North 400 - Det nye lufttelt fra Isabella kan man kende på deres Isabella design, og det høje kvalitets valg i materialer, samt et nyudviklet IsaAir luftsystem. 
De aftagelige dele som fronter og gavle, er lavet i gennemfarvet Isacryl der betyder, at det ikke mister sin farve, og har en høj åndbarhed. 
I begge sidegavle er der indbygget myggenet, som giver ekstra luft og optimerer indeklimaet, når du opholder dig i luftteltet ved campingvognen. 

Isabella Cirrus North har en dybde på 275 cm og en bredde på 400 cm, som giver masser af plads, og har god lofthøjde. 
Der er mulighed for at udvide teltet med et luft annex - både i højre og venstre side. 

Cirrus North luftteltet har fået små speciel detaljer, der gør dette lufttelt ekstra specielt. 
Udhæng på fronten af teltet, der beskytter vinduerne mod snavs og regn, ekstra lysinfald fra de store "vinduer" i loftet. 

Kommer standard med følgende udstyr: Gardinsæt Cube Creme, luftkanal til verandaløsning, specialudviklet håndpumpe med høj ydeevne og overtryksventil, understykke, hjulafdækning, Typhoon stormopspænding, telttaske, pløkpose inkl. pløkoptager.

Mulighed for ekstra udstyr til montering: Air annex, Termoloft, Monterbart gulv.                                           
                   
Prisen for Air Cirrus North 400 Kr. 16.498.-                Annex højre/ venstre side Kr. 8.249.-

                        

Der findes forskellige typer fortelte, og alle har hver deres fordele, afhængig af hvad man ønsker. Nogle familier har brug for et stort fortelt med plads til campingmøbler, legetøj, grill og lignende, mens andre blot har brug for et lille fortelt, som kan danne ly for regnen. Hos Svendborg Camping Center, forhandler vi bl.a. det danske mærke Isabella, hvor både design, funktionalitet og holdbarhed altid nytænkes. 

Med et fortelt fra Isabella får du et flot og æstetisk, funktionelt og holdbart fortelt til din campingvogn, der kan være familiens trofaste følgesvend på mange campingferier. Vi forhandler desuden de smarte Kampatelte, hvor teltet bliver holdt oppe ved at puste luft i det, i stedet for at blive holdt oppe af stænger.​

I vores butik i Svendborg på Fyn, forhandler vi hele Isabellas program, og vi har altid opslåede telte i centret, så du kan danne dig det bedste indtryk at dit nye fortelt. I butikken står der altid kompetente medarbejdere klar til at hjælpe og vejlede dig, uanset om du skal have nyt fortelt eller andet til campingferien.
Kontakt os i dag på 62 21 70 07 eller på mail svendborgcampingcenter@mail.dk.